fbpx
2 November 2019

Lotte en haar man gingen naar een relatieweekend van encounter

Zou jij het delen op social media als je relatie onder druk staat en jullie het samen moeilijk hebben? Ik eigenlijk niet. Maar ik wil er toch wat over kwijt. Een beetje achteraf maar toch. De foto links bovenin is gemaakt door Arrianne Rijnaard tijdens de geboorte van Milou. Die foto is heel belangrijk voor mij want ik weet dit moment nog heel goed! Ik voelde me zo gesteund en ondanks dat ik die 9 ponder er toch echt zelf uit moest persen voelde ik dat ik het niet alleen hoefde te doen. Met Walter naast me kon ik het. “samen sterk”! Ik voelde het meer dan ooit.

Dat stukje waren we nu kwijt de laatste tijd. We leefden als geïrriteerde en gefrustreerde zakenpartners waarvan het bedrijf niet goed loopt. Weinig liefde, veel pijn en ruzie. We besloten dat er iets moest gebeuren om ons gezin weer veilig te laten zijn en schreven in voor een relatieweekend van Encounter. Dit weekend was het dan zover. Jeetje, wat mooi was dit, een warm bad en wat voelen we ons nu verbonden met elkaar. Compleet versleten zijn we nu (te zien aan onze hoofden op de foto) , want het was mega intensief, maar helemaal de moeite waard. Ik geloof dat we nu de tools hebben om van ons te kunnen genieten. We voelen ons weer “samen sterk”! ♥️ Thanks Walter Van Der Touw dat je totaal uit jouw comfortzone ben gegaan! Ik hou van jou ♥️

Bekijk ook onze andere artikelen