fbpx

Het Encounter

relatieweekend

Tijdens het Encounter weekend gaan we op zoek naar die klik van het begin. We helpen jullie door je een nieuwe manier van communiceren aan te bieden die zeer effectief is. Geef opnieuw richting aan jouw relatie, júllie relatie! Voel je vrij, los van de sleur en verbonden met elkaar.

Het weekend doe je écht samen. Je hoeft niets in een groep te doen. Er zijn geen therapeuten. Een beproefd concept dat zeer effectief is en jullie op het spoor van verbondenheid zet.

Echtparen en samenwonenden:

€ 475,- per stel (all-in)

 

Betalingsregelingen zijn in bijzondere gevallen (vooraf) bespreekbaar

Het programma

De opzet is simpel:

  • Je luistert naar een presentatie over een onderwerp dat de weekendbegeleiders geven
  • Je schrijft je gedachten, gevoelens en inzichten over dit onderwerp op
  • Die inzichten deel je met partner. Je kiest zelf wat je vertelt; er zijn geen verplichtingen.
  • Je hoeft niet in de groep te delen.

Het basisprogramma bestaat uit een weekend en een slotbijeenkomst (2 a 3 weken na het weekend). Ook is in dit basisprogramma (als je dat wilt) een serie van 9 workshops inbegrepen (dus zonder extra kosten). Hierin wordt verder ingegaan op de thema’s van het weekend en kun je oefenen met de nieuwe inzichten. Deelname aan deze workshops staat vrij maar wij bevelen deze van harte aan omdat je het geleerde kunt integreren in je dagelijks leven en daadwerkelijk vast kunt houden.

Aanmelden

Onze locatie 

De weekenden worden gehouden bij Emmaus in Helvoirt. Een plek waar je in volledige rust aan jezelf en communicatie kunt werken. We beschikken tijdens de weekenden over een volledig eigen vleugel met eetzaal, presentatieruimte en eigen kamers. Alle kamers hebben een douche en toilet. Voor alles is gezorgd, je hebt nergens omkijken naar. Ontbijt, lunch, diner, handdoeken en beddengoed is inbegrepen. Het is eenvoudig, maar zeer netjes en schoon. In de pauzes is er (beperkte) gelegenheid om op het prachtige landgoed rond te wandelen en te genieten van de rust en de natuur.

Onze thema’s 

Je gaat samen aan de slag met belangrijke thema’s als:
•  Hoe luisteren we naar elkaar
•  Wat zeggen mijn gevoelens mij
•  Wie ben ik zelf en wie ben ik in onze relatie
•  Wat is het verschil tussen het begin van onze relatie en nu
•  Hoe gaan we goed om met vrijheid en verantwoordelijkheid
•  Hoe gaan we om met onze intimiteit 
•  Hoe bespreken we moeilijke onderwerpen
•  Wat is onze uitstraling naar anderen
•  Hoe zetten we samen stappen voor onze toekomst

Het vervolg

In het weekend krijg je heel veel mooie inzichten aangeboden. Logisch dat je dat vast wilt houden en gelukkig hebben we dat ook mogelijk gemaakt, waardoor je de nieuwe inzichten kan oefenen en nog meer kan integreren in je dagelijkse leven. Om te beginnen is er de aansluitende serie van 9 workshops die bij het basisprogramma is inbegrepen. In deze workshops gaan we nader in op de thema’s van het weekend.

Daarnaast organiseren we regelmatig een thema-avond waarin we op een specifiek onderwerp ingaan. We organiseren dat zoveel mogelijk in je eigen omgeving.
Als je nog een stapje verder wilt gaan kan je je ook inschrijven voor vervolgweekenden. Daarin pakken we door op specifieke thema’s.
Tijdens het weekend en tijdens de slotbijeenkomst zullen we deze mogelijkheden uitgebreid toelichten.

  Een weekend vol kansen

Een goede relatie heeft een goede communicatie tussen jullie samen nodig. Daar heb je tijd voor nodig en we bieden je die kans in een heel weekend dat gericht is op jullie communicatie en jouw persoonlijke ontwikkeling.

21 Juni 2024

Het Encounter relatieweekend in juni 2024

Partners
De zomer komt er aan! Geef je relatie de warmte die het verdient en werk samen verder aan de versteviging van jullie samen. Jullie gaan samen een…
6 September 2024

Het Encounter relatieweekend in september 2024

Partners
Vlak na de vakanties is het mooi een weekend op een andere manier volop aandacht te besteden aan elkaar. Jullie gaan samen een geweldig traject in, waarmee…
11 Oktober 2024

Het Encounter relatieweekend in oktober 2024

Partners
Geef je relatie nieuw leven! Een weekend waarin je samen tot bloei komt. Jullie gaan samen een geweldig traject in, waarmee je je relatie de boost geeft…
11 Oktober 2024

Het Encounter zelfontmoetingsweekend in oktober 2024

Singles en Jongeren
Zoek de kansen van je leven in jezelf op en ontdek je mogelijkheden opnieuw. Dit weekend is speciaal voor jou gemaakt. Ontdek jezelf en zet de goede…