fbpx

Partners

Het is heel normaal dat het niet altijd zo leuk is als in het begin van je relatie. Zelfs als je er je best voor doet ontstaat er altijd wat slijtage. En zelfs als je het goed hebt samen kan je verlangen naar nog wat meer, of beter, of dieper contact. We hebben het ook druk met alles wat we meemaken, persoonlijk, maar ook samen. Bij Encounter gaan we weer opnieuw op zoek naar de verbinding tussen jullie samen.

Lees meer

Singles

Soms is de koek een beetje op.
Je bent alleen. Nog maar pas, al een tijdje of altijd alleen geweest. Je vraagt jezelf af waar sta ik op dit moment in mijn leven? Doe ik er toe of tel ik niet mee?
Tijdens het weekend van Encounter voor alleenstaanden ga je jezelf (weer) ontdekken. Je leert bewustere keuzes te maken en vindt herkenning in andere mensen.
In dit weekend kan je werken aan je eigen levensgeluk door een betere balans te vinden tussen wat wil je wilt en wat anderen om je heen willen.

Lees meer

Jongeren

Je bent jong en je wilt wat in het leven?
Je wilt bewust in het leven staan en jezelf beter leren kennen?
Je zit vol ambitie en dromen?

Wij bieden je een weekend om jezelf beter te leren kennen en met andere jongeren samen op weg te gaan om er achter te komen wat jij echt wilt met je leven.

Je kunt het zo druk hebben met van alles en nog wat dat je niet meer aan jezelf toekomt, jezelf als het ware voorbijloopt. We nodigen je uit om jezelf een weekend lang centraal te stellen. Als je daar ruimte voor wilt maken, dan is een jongerenweekend echt iets voor jou!

Lees meer