fbpx

Het Encounter relatieweekend op de Kaag in mei

Zet je relatie in bloei! Speciaal tweedaags programma voor randstedelingen!

Jullie gaan samen een geweldig traject in, waarmee je je relatie de boost geeft die het verdient. We zijn er van overtuigd dat jullie heel veel aan dit weekend gaan hebben. Voor jezelf en voor elkaar. Je hoeft je geen zorgen te maken, het weekend zit heel goed in elkaar. Je hoeft geen oefeningen te doen in de groep. Je krijgt heel veel quality-time samen en rijdt zondagmiddag verrijkt weer naar huis! Dat weten we zeker.

De inhoud van dit Weekend op de Kaag is gelijk aan de andere Encounter Weekenden, echter is het gericht op deelnemers uit de omgeving Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Je kunt je daarom uitsluitend voor dit mei weekend inschrijven als je in die omgeving woont.

Het weekend wordt gegeven in Stal op de Kaag op Kaageiland. Een prachtige sfeervolle locatie aan het water. Een plek waar je in alle rust aan jezelf en jullie communicatie kunt werken. Ontbijt, lunch en diner, voor alles wordt gezorgd, je hebt nergens omkijken naar. Jullie overnachten in een hotel op het eiland. In de pauzes is er gelegenheid om even een wandeling te maken rond het eiland.

Start zaterdag rond 9.00 uur en eindigt zondag rond 16.00 uur

Prijs: € 450,- per stel all-in

Meld je aan!

Voor wie:

Partners

Startdatum:

29 mei 2021

Einddatum:

30 mei 2021

Adres:

Julianalaan 13a
Kaag 2159 LB
Nederland

Aanmelden

Meld je aan!

  • Hidden
  • Hidden