fbpx

Je bent single of jong 

en je wilt wat

Je wilt bewust in het leven staan en jezelf beter leren kennen?
Je zit vol ambitie en dromen?

Je wilt een mooi leven hebben toch? Dat kan heel goed, je moet er alleen wel wat voor doen. Soms is de koek een beetje op. En als je single bent, voel je je ook wel eens alleen.  Je vraagt jezelf af waar sta ik op dit moment in mijn leven? Doe ik er toe en waar wil ik heen?

Wij bieden je een weekend om jezelf beter te leren kennen en met andere jongeren en singles samen op weg te gaan om er achter te komen wat jij echt wilt met je leven.

Je kunt het zo druk hebben met van alles en nog wat dat je niet meer aan jezelf toekomt, jezelf als het ware voorbijloopt. We nodigen je uit om jezelf een weekend lang centraal te stellen. Als je daar ruimte voor wilt maken, dan is een jongerenweekend echt iets voor jou!

Kosten: € 200, per persoon, studenten € 125,-  per persoon all-in

Het Encounter weekend

Het weekend is een ervaringsweekend. Het weekend gaat over jou: over hoe jij in elkaar zit en hoe jij in het leven staat.

Het weekend bestaat uit een aantal presentaties die door het team gegeven worden over verschillende thema’s. Een presentatie bestaat uit een inleiding op het thema en vervolgens persoonlijke verhalen van het team. Zij vertellen hoe zij het thema dat in die presentatie centraal staat in hun eigen leven tegenkomen. Na de presentatie krijg je als deelnemer vragen mee die je uitnodigen om kijken hoe dit thema voorkomt in jouw leven. Je krijgt dan tijd om hier zelf over te schrijven. Na het schrijven over de vraag kom je samen in een klein groepje waarin drie a vier jongeren zitten. In dat groepje is er de gelegenheid om uit te wisselen hoe jullie het thema tegenkomen komen in jullie leven.

Aanmelden

Door een combinatie van luisteren, schrijven en praten over belangrijke levensthema’s heb je aan het einde van het weekend een blauwdruk gemaakt van wie je bent en wat je wilt in je persoonlijke en professionele leven.

Op het zelfontmoetingsweekend zijn acht tot vijftien deelnemers, daarnaast is er een team die het weekend heeft voorbereid en het weekend begeleidt. Het weekend staat open voor iedereen met welke levensvisie dan ook. Het gaat dit weekend juist om jouw eigen leven.

Aanstaande zelfontmoetingweekenden

11 Oktober 2024

Het Encounter zelfontmoetingsweekend in oktober 2024

Singles en Jongeren
Zoek de kansen van je leven in jezelf op en ontdek je mogelijkheden opnieuw. Dit weekend is speciaal voor jou gemaakt. Ontdek jezelf en zet de goede…